top of page
Sucseed-priscilla-zwart-wit-smal.jpg

OVER MIJ

_E7A8299-bewerkt-vierkant.jpg
HET GEZICHT ACHTER SUCSEED:
PRISCILLA VAN RIJN

Stapsgewijs naar een gezond sportvoedingspatroon
 

DE WEG NAAR SUCSEED 

De liefde voor de gezondheidszorg zat er heel lang in. Niet voor niets werk ik al jarenlang als operatieassistente. Toen ik echter zelf door een voedingscoach werd begeleid naar een gezonder voedingspatroon sloeg de vonk pas helemaal over. Ik ervaarde zelf wat voeding voor je kan betekenen, juist op het gebied van sportprestaties. Het was dus volkomen logisch dat ik een opleiding ging volgen, om sporters te kunnen helpen bij een gezonder voedingspatroon en leefstijl. Juist voor sporters, zodat zij beter presteren, optimaal herstellen en alles uit hun sport kunnen halen. SUCSEED was geboren!

VOOR DE VOLLE 100%

Ik ben zelf een fanatieke sporter. Zo deed ik aan wedstrijd judo en doe ik nu fanatiek aan Crossfit. Als ik iets doe, ga ik er ook helemaal voor! Ik heb dus niet alleen de studie voor BGN-gewichtsconsulent gevolgd, maar ben gespecialiseerd als sportvoedingsdeskundige. Tevens heb ik middels diverse aanvullende cursussen, zoals coachen en gedragsverandering, bewegen en trainen en slaap en stressmanagement, mezelf kunnen ontwikkelen tot leefstijlcoach. Daarnaast heb ik van mijn passie CrossFit mijn beroep kunnen maken en ben ik met heel veel plezier CrossFit Level 1 Trainer

HET BESTE VOEDINGSADVIES VOOR JOU

Ik geloof niet in het volgen van een dieet of het schrappen van producten. Jij hebt een persoonlijk voedingsadvies nodig dat precies bij jou en jouw sport past. Op korte termijn gaan we samen aanpassingen maken binnen jouw voedingspatroon die ook op de 
lange termijn vol te houden zijn.

UP TO DATE KENNIS OP VOEDINGSGEBIED

Het mooie van dit werk is, ik ben nooit uitgeleerd. Ik blijf mezelf graag bijscholen en me in mijn vak verdiepen. Daarmee kan ik jou nóg beter van dienst zijn. 

GRAAG KOM IK IN CONTACT MET JOU OM TE ONTDEKKEN WAT IK VOOR JE KAN DOEN

Met plezier leer ik je eerst beter kennen en laat je vrijblijvend kennismaken met mij en de manier waarop ik werk. Neem contact met  me op. Of laat een berichtje achter en ik bel je terug. Ik neem graag uitgebreid de tijd voor jou. 

bottom of page